0735 - 81 29 31nailsbylissel@hotmail.com

Gellack i Avesta, Borlänge och Säter

Gellack

Här på företaget Nails By Lissel, så kan man få hjälp med det mesta som härrör till behandling inom naglar. De behandlingar som jag erbjuder är bland annat manikyr, nagelförlängning, gellack och nagelförstärkning med mera. Om du har några specifika önskemål eller behov, så försöker jag självfallet att lösa dessa. Jag lägger mycket tid på kunderna och deras önskemål är mycket viktiga för mig. Jag vänder mig till alla som är intresserad av att genomgå en behandling inom gellack. Mitt företag passar dig som är intresserad av nagelvård eller gelack med mera och som bor eller befinner dig i eller omnejd av Avesta, Borlänge eller Säter. Jag ser till att du får den hjälp som du behöver, oavsett om det rör sig om gellack eller någon av mina övriga tjänster och behandlingar.

Jag berättar gärna mera om mina olika slags tjänster och behandlingar, om du vill veta mera om min verksamhet. Hör av dig till mig i så fall. Min inställning är att alltid försöka att hjälpa alla som är intresserade av att få hjälp av mig. Det viktigaste för min verksamhet är trots allt kunderna. Jag ser verkligen fram emot att kunna vara dig behjälplig med det som du vill ha min hjälp med. Min ambition är att göra mina kunder så nöjda som möjligt med de behandlingar som jag utför inom exempelvis gellack, nagelvård och dylikt.