0735 - 81 29 31nailsbylissel@hotmail.com

Nagelförlängning i Avesta, Borlänge och Säter

Nagelförlängning

Om du befinner dig i närheten av Avesta, Borlänge eller Säter och är intresserad av att få hjälp med en kvalitativ och effektivt genomförd nagelförlängning till ett rimligt pris, så passar nog mitt företag, Nails By Lissel, dig ypperligt. Jag genomför allt från enkla och billiga nagelförlängningar till mer påkostade och omfattande nagelförlängningar. Tack vare min fantastiska kompetens och skicklighet inom den här branschen, så har jag möjlighet att åta mig uppdrag inom i stort sett allt som gäller nagelförlängning och andra tjänster inom branschen. 

Jag ger dig gärna tips och råd kring allt som har med nagelförlängning att göra. Mitt mål med alla nagelförlängningar är att göra den specifike kunden så nöjd som möjligt. Jag avslutar aldrig en behandling innan detta till fullo är uppnått. Det är alltid du som kund som avgör hur mycket eller hur litet hjälp som jag skall göra för dig. Ett led i arbetet att göra dig som kund nöjd utgörs av min inställning och arbetssätt kring kundnöjdhet. Det innebär mer konkret att jag alltid anpassar mitt arbete efter de förutsättningar, behov och önskemål, som gäller för dig som kund. Jag vill att alla skall få den hjälp som de vill ha enligt de villkor som gäller för dem. Kontakta mig redan i dag för att få hjälp med en kvalitativ nagelförlängning.