0735 - 81 29 31nailsbylissel@hotmail.com

Nagelförstärkning i Avesta, Borlänge och Säter

Nagelförstärkning

Här på Nails By Lissel kan du få hjälp med en nagelförstärkning, som du verkligen kan bli nöjd med. Nails By Lissel ser till att du får ett fantastiskt resultat, oavsett om du bara vill ha litet hjälp eller om du är mer intresserad av mer omfattande hjälp inom nagelförstärkning eller andra tjänster, som jag, Louise Lissel, ägare och drivare av det här företag, genomför åt mina kunder. Jag vänder mig till alla som är intresserade av behandlingar inom naglar och som bor i exempelvis i Avesta, Borlänge och Säter med flera. Med min hjälp blir det enkelt att få perfekta naglar, som man verkligen kan vara nöjd med. 

Jag är expert inom det mesta som har med manikyr och nagelbehandlingar att göra. Jag genomför det allra mesta som rör nagelförstärkning och om detta är någonting som intresserar dig, så är min rekommendation att du hör av dig till mig så snart som möjligt. Om du inte riktigt vet vilken typ av behandling som du vill genomgå, så kan det vara bra att känna till, att jag kan ge dig konsultation och dylikt innan du bestämmer dig för vad jag skall göra för dig. Alla form av råd och tips är självfallet helt kostnadsfritt. Jag vill kunna vara den som du kontaktar allra först, om du bor i närheten av Avesta, Borlänge eller Säter och är intresserad av att få hjälp inom nagelförstärkning eller någon av mina övriga tjänster inom nagelvård.